Lavvoen

Lavvoen vår!

På toppen av skråningen bak barnehagen, ved foten av klatrefjellet, ligger lavvoen vår. Her har vi ganske god utsikt, og det er mye å klatre i. Her er det også mange insekter og vekster vi kan forske på. Hestene og sauene sitt beite går også helt hit opp, og vi kan klappe dem og snakke med dem også her. Det faglige innholdet ved lavvoen er det samme som ellers, men metodene her er ofte litt annerledes. Ofte er f.eks ting litt mer spennende, og man har ofte litt skumlere forteller stemme enn ellers her oppe…..

Inne i lavvoen har vi fått krakker , de har vi fått spesiallaget fra Stordal Møbelsnekkeri! De er kjempefine, og akkurat passe høye til barn OG voksne i Lavvoen.

Tusen takk til:  Stordal Møbelsnekkeri

Vi har vedovn inne i lavvoen, slik at det er varmt og godt også om vinteren. Ute har vi laget oss en samlingsplass av stubber. Her lager vi ofte mat på takke eller rist, over bål. Dette gjør vi imdlertid ikke fra 15. april- 15. september, det er ikke lov. Vi må verne om naturen!

Det er som en helt egen, liten verden ved Lavvoen. Her koser vi oss, både små og store!