Gården

Hos oss er naturen en stor del av hverdagen. Vi er heldige med barnehagens plassering, – her har vi flotte uteområder rett på utsiden av døren. En liten gåtur unna har vi lysløypa og skogen å boltre oss i. Vi har vår helt egen lavvo, med tilhørende bålplass, og et helt spesielt sted som befinner seg på oppsiden av lavvoen; ”Det magiske land”. Her er det store skogsområder, med magiske muligheter.
Frihetsfølelse i samspill med naturen skaper glade barn!
Hos oss har vi stort fokus på trivsel og at hvert enkelt barn skal oppleve at de er en del av fellesskapet. For oss er det viktig at alle blir inkludert og vi jobber aktivt med å legge tilrette for lek og samspill.
Barna skal erfare at deres tanker og følelser blir tatt på alvor. At noen ønsker å lytte til det de har å si. De skal erfare at deres interesser og meninger er med på å prege dagene i barnehagen. En konkret og magisk måte vi kan jobbe med dette på er drømmearbeid. Barna kan dele små og store drømmer med hverandre i løpet av barnehageåret. Disse drømmene henger vi opp på drømmeveggen vår, og sørger for at de blir oppfylt. Alle kan ikke være med på alt, men alle skal få oppfylt en drøm.
Ingen drømmer er for store – det handler om hvordan vi velger å ta tak i dem.

Kontakt Gården:

E-post: garden@tdmbarnehager.no